Blauw-Zwart speelt nuttige oefenwedstrijd tegen ASC

Trainer Alan Campfens  maakte van de vrije zaterdag dankbaar gebruik om met zijn mannen een oefenwedstrijd te spelen tegen ASC in Oegstgeest. In een gelijk opgaande 1e helft kwam ASC in de 32e minuut vanuit een vrije trap op een 1-0 voorsprong. De 2e helft hadden de Blauwen een licht overwicht.  Dit resulteerde in de 81e minuut met de gelijkmaker van Calvin de Jong en in de 86e minuut, na een fraaie actie op links van Bram Smit, die zijn pass voor het vijandelijke doel zag worden ingeschoten door de mee opkomende Quint van der Ploeg. Zo eindigde deze wedstrijd in een verdiende 1-2 overwinning voor de Wassenaarders.

De Blauwen zijn klaar om de 2e helft van de competitie voor de prijzen, periodekampioenschap, 2e en 3e periode dan wel een greep naar de titel, te bewerkstelligen. Vast staat dat deze jonge ploeg, momenteel gesteund door de supportersschare, op weg is naar een spelniveau van 2e klasse.

Aanstaande zaterdag staat de lastige uitwedstrijd op het programma tegen Stompwijk’92. Succes!

Redactie en foto’s: Coos Hübscher