Berkel vrouwen wint bij CSW

In het pittoreske Wilnis de laatste reguliere competitiewedstrijd van dit seizoen voordat het toetje nacompetitie begint. De thuisclub moest want onderin de ranglijst is het dringen om een veilige plek en voor Berkel was het meer zoiets van slim en professioneel uitspelen en iedereen heel houden voor de nacompetitie.

CSW dan ook lekker fel in de beginfase en kreeg kansen maar stuitte meermaals op Bianca Troost die haar doel keurig schoon hield. Aan de andere kant ook Berkel met wat kansen en verder bovenal leuk combinatievoetbal en lekker rond tikkend over het veld. De thuisclub kwam voor rust op voorsprong en met deze nipte 1-0 gingen beide teams richting de thee en limonade.

In de 2e helft kon CSW niet lang van de voorsprong genieten want zo’n beetje direct vanaf de aftrap was het Alyssa Daal die de stand keurig gelijk trok en de 1-1 noteerde. Een heerlijk begin natuurlijk van het 2e bedrijf, een domper voor de thuisclub maar Berkel vond het prima en ging opzoek naar meer want je komt niet voor een punt naar Wilnis toch? Dat was in ieder geval niet de bedoeling en gebeurde ook niet want rond de 70e minuut kwam Berkel op voorsprong en het was de jeugdige Dionne Rens ,die in haar 2e invalbeurt bij vrouwen 1,haar prima spel beloonde door schitterend de 1-2 in de touwen te jagen .

Berkel speelde de wedstrijd zakelijk uit en zo won dé trots uit Lansingerland ook haar laatste competitiewedstrijd en daar was iedereen maar wat blij mee.

Komende zaterdag start de nacompetitie en begint Berkel met een thuiswedstrijd. Uit het verre Groningen komt het 2e team van Oranje Nassau op bezoek en zal er om 13.00 uur afgetrapt  worden op sportpark Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs. We zien jullie graag, de toegang is gratis.