Ben jij de beste bondscoach? Speel gratis Nederland – Engeland met MatchDay Pro en win geweldige prijzen. Nederland – Engeland 21.00 uur in Oranje Dortmund

Nederland staat in de halve finale van het EK in Duitslang. Na een moeizame poulefase waarin het 3e werd was de ploeg veel te sterk voor Roemenië en wist het (wederom na het doorvoeren van logische wissels) tegen Turkije een 0-1 achterstand om te draaien in een 2-1 overwinning.

Engeland had het net als Nederland lastig in de poule, het werd in tegenstelling tot Nederland wel groepswinnaar maar overtuigend was het niet. In de 1/8e finale hadden de Engelsen tegen Slowakije heel veel geluk. In de 95e minuut maakte de ploeg gelijk en meteen in de verlenging sloeg Harry Kane toe. 2-1 en door naar de kwartfinale tegen Zwitserland. Ook in deze wedstrijd hadden de Engelsen het lastig, kwam het een kwartier voor tijd op 0-1 achter maar maakte het gelijk om uiteindelijk via strafschoppen de halve finales te bereiken.

Vanavond kan ook deze wedstrijd in de MatchDay Pro app worden gespeeld. DOwnload de app, meld je zelf als gebruiker aan en kies voor 75000 punten jouw spelers. Dit zijn de spelers waarvan jij denkt dat ze in de wedstrijd van vanavond beter of slechter gaan presteren dan het puntenaantal waarvoor je ze koopt. Iedere gebeurtenis in de wedstrijd (gele of rode kaart, doelpunt, blunder, kopballen, hakjes, acties etc.) heeft invloed op de waarde van je spelers. Heb jij de meeste kennis van het spelletje en eindig jij in de top 5, dan ligt er een mooie prijs voor je klaar.

Over MatchDay pro

MatchDay Pro is het enige Footballmanager spel dat tactisch inzicht vereist van de deelnemers. Gedurende de wedstrijd wordt alle data ingelezen in de app waardoor spelers van waarde veranderen. Een goal betekent waardevermeerdering, een eigen doelpunt betekent dat de waarde zakt. Heb jij, door slim op te stellen, slim je spelers te verkopen, aan het einde van de 4 kwartfinale een topscore bereikt, dan win je een van de bovenstaande prijzen.

Het volledige programma voor de kwartfinales is als volgt:

Vrijdag 5 juli 2024 18:00 Spanje – Duitsland in Stuttgart 2-1 na verlenging
Vrijdag 5 juli 2024 21.00 uur Portugal – Frankrijk in Hamburg 0-0 Frankrijk wint na strafschoppen
Zaterdag 6 juli 18.00 Engeland – Zwitserland in Düsseldorf
Zaterdag 6 juli 21.00 Nederland – Turkije in Berlijn

Ga naar de link https://matchdaypro.app.link/hethaagsamateurvoetbal en schrijf je in, of scan de QR code hieronder. download de app via de speciale link van hethaagsamateurvoetbal.nl en meld je aan. Ben je aangemeld, schrijf je in voor de 4 wedstrijden en bepaal een half uur voor de wedstrijd wie jij opstelt en met welke voorwaarde je ze opstelt, denk jij dat de opgestelde spelers meer of minder waard worden in de wedstrijd die ze spelen.

Voetbalkennis van de gespeelde systemen, zijn spelers in of uit vorm, jij bent de bondscoach van alle landen die spelen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten