Belangrijke en knappe overwinning Quintus op PGS Vogel

Op de frisse dinsdagavond 8 maart, moest Quintus de lastige uitwedstrijd tegen PGS Vogel inhalen. Quintus, toch ietwat gehavend na de wedstrijd van afgelopen zaterdag, begon scherp en geconcentreerd aan de wedstrijd. Achterin stond het als een huis, het middenveld voerde perfect hun taken uit en voorin werden er zo nu en dan goede mogelijkheden/kansen gecreƫerd. In de 36e minuut brak Stijn van der Wel de ban voor Quintus. De 18-jarige speler die na de winterstop de overstap heeft gemaakt van de A junioren naar de selectie van Richard Langeveld en Eus Zwirs, had een prima actie aan de linkerkant van het veld en ronde beheerst af, 0-1 tevens ruststand.

In de 47e minuut viel een bedoelde voorzet erg gelukkig in het doel van Quintus, 1-1. Quintus herpakte zich prima en de mannen uit de Heul lieten zien dat er met een gelijkspel geen genoegen werd genomen. Het enige wat er nog ontbrak was een doelpunt. In de 70e minuut bracht Quintus aanvaller Sean van der Stap in en dat bleek een gouden wissel te zijn want Sean had precies 7 minuten nodig om een loep zuivere hattrick te maken en zo stond er ineens 1-4 op het scorebord. Dat het in de 90e minuut nog 2-4 werd mocht de pret bij de equipe uit Kwintsheul niet drukken.

Een hele belangrijke en knappe overwinning om bij te blijven bovenin. Komende zaterdag staat de zware uitwedstrijd bij medekoploper MSV op het programma en de week daarna Maasdijk thuis die bezig is met een hele goede reeks. Willen de mannen uit de Heul mee blijven strijden om het kampioenschap dan zullen er hier goede resultaten gehaald moeten worden en als iedereen weer kan opbrengen wat ze de afgelopen 2 wedstrijden hebben gedaan, dan kunnen ze met vertrouwen deze wedstrijden tegemoet zien.

Alle supporters uit de Heul bedankt weer en helemaal goud  dat jullie de kou weer getrotseerd hebben om het vlaggenschip te ondersteunen.