Audio en Video|Sport 2000 Naaldwijk is begonnen aan haar droomvlucht

Wie kent het niet, de attractie in de Efteling. Onder begeleiding van een mooi muziekje waan je jezelf in dromenland. Sport 2000 Naaldwijk is op dit moment bezig met haar eigen droomvlucht. “Ooit ben ik de grootste sportzaak van het Westland” stelde Arthur Dessauvagie altijd. Een ieder die Arthur kent weet dat hij zijn dromen nooit onder stoelen of banken steekt en veel mensen waren benieuwd hoe Arthur en zijn vrouw Linda dit dan voor zich zagen.

Afgelopen jaar kwam de droom in beeld, een supermarkt verderop in Naaldwijk ging verhuizen en Arthur en Linda zagen hun kans schoon. Van 700m2 naar 1500 m2, een droom werd werkelijkheid. Inmiddels zijn de werkzaamheden in volle gang en ligt de droomvlucht op koers. Hoe de droomvlucht eruit ziet en wat er allemaal gebeurd is in de foto’s en de video’s te zien.

Sporttribune sprak op 4 juli 2022 met Linda Dessauvagie over de plannen die het koppel heeft met de mooiste en grootste sportwinkel van het Westland. Een mooi interview om nog eens terug te luisten.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten