Ashley Schilperoort en Hafiz Aladin treden toe tot bestuur H.V.V. Laakkwartier

In de ledenvergadering van 11 november 2022 werd reeds aangekondigd dat Ashley Schilperoort en Hafiz Aladin als aspirant bestuursleden een half jaar zouden meelopen. De ALV gaf op 11 november 2022 reeds toestemming tot toetreding bij een positief verlopen meeloop periode.

We zijn dan ook verheugd te kunnen meedelen dat beiden het afgelopen half jaar als zeer positief, verhelderend en inspirerend te hebben ervaren.  Ashley en Hafiz hebben de overige bestuursleden laten weten om per 1 april as officieel toe te treden en hun bijdrage te willen gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van H.V.V. Laakkwartier.

Ashley, in het dagelijks leven werkzaam als service coordinator bij Geerlofs Refrigeration zal de portefeuille dames/meiden voetbal gaan beheren. 

Hafiz Aladin werkzaam bij ABN AMRO MeesPierson zal samen met bestuurslid  Kees van der Hoorn de portefeuille Jeugdvoetbal gaan beheren.

Voorzitter Ron Jansen:” We zijn zeer content met de toetreding van Ashley en Hafiz. Beiden, al vele jaren betrokken bij onze vereniging, zijn kundige personen welke de afgelopen periode al hebben laten zien nieuwe inzichten te geven binnen het bestuur. En niet onbelangrijk een lang gekoesterde wens van meer diversiteit en jonge inbreng binnen het bestuur is hiermee vervuld. “

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten