Ariston ’80 voegt 9 spelers aan de selectie toe

v.v. Ariston ’80 is verheugd om maar liefst negen nieuwe selectiespelers te mogen presenteren die in het seizoen 2024/2025 aan zullen sluiten bij het 1e en 2e herenelftal.

Twee keepers maken de overstap naar de studentenvoetbalvereniging vanuit Delft: Andrej Soloviev (20 jaar, foto lboven) komt over van de selectie van Full Speed en Cas van Cadsand (20 jaar, foto onder) komt vanaf de selectie van SEP.

Verder wordt de verdediging versterkt door Tijl Porskamp (18 jaar, foto links) die momenteel in de JO19-1 van Concordia speelt, Ethan Bol (19 jaar, foto rechts) komt over van de JO19-1 van ASC SDW uit Amsterdam en Toon Bakker (21 jaar) komt vanuit de JO23-1 van VVSB uit Noordwijkerhout.

Het middenveld wordt aangevuld door Pepijn Kooij (20 jaar, foto) die overkomt van OVV Oostvoorne 1 en Thomas van Baar (20 jaar) die het laatst actief was in de JO-23 van v.v. Baronie uit Breda. 

In de aanval is Valerij Aleshin (21 jaar, foto links) de nieuwe aanwinst, hij komt over van Be Quick Zutphen 2. Daarnaast maakt ook middenvelder Tiago Neves (23 jaar, foto rechts) een interne stap omhoog vanuit het 7e herenelftal van v.v. Ariston ’80.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten