Arie van der Padt nieuwe trainer TAC’90

Na de aankondiging van onze huidige hooftrainer Mario Koswal, dat hij na het einde van dit seizoen, na 5 seizoenen TAC’90, op zoek gaat naar een nieuwe andere uitdaging, is het bestuur van TAC’90 i.s.m. met de technische commissie opzoek gegaan naar een geschikte kandidaat om de ambities van de club voort te zetten. Een trainer, die zich kan vinden in het uitgezette beleid en verder kan bouwen aan de strategische plannen van vereniging op het voetbaltechnisch vlak, maar ook een bijdrage kan leveren aan de verenigingsontwikkeling in het algemeen.

De inkt van de bekendmaking was nog niet droog of de sollicitaties stroomden binnen. Zeer gekwalificeerde kandidaten hadden zich aangemeld voor de vrijgekomen functie als Hoofdtrainer van de selectie van TAC’90. Wij zijn dan ook alle kandidaten zeer dankbaar voor hun interesse in de vereniging TAC’90.

Uit de diverse kandidaten is met de TC en Voetbalzaken een selectie gemaakt, waaruit een winnaar uit de bus is gekomen!

Nu zijn wij zeer verheugd u mede te delen, dat wij met de trainer Arie van der Padt tot een overeenstemming zijn gekomen, om de rol van Hoofdtrainer van de selectie van TAC’90 in te vullen.

Arie is 49 jaar, woont in ‘s-Gravenzande en werkt in de verzekeringsbranche.

Arie is een bekende naam in de voetbalwereld en hij heeft zijn sporen wel verdiend, zowel als voetballer en trainer.

Motivatie Arie:

“Ik ken TAC’90 als een gezellige, warme en ambitieuze club, waar zowel prestatie als plezier heel goed samen kunnen gaan. Dat waren voor mij de belangrijkste redenen om te solliciteren.

Ik ben TAC’90 dankbaar dat ik precies op dit moment deze kans krijg en wil de ingeslagen weg van TAC’90 Zondag 1 voort te zetten”.

Het bestuur van TAC’90 bedankt alle kandidaten, die zich hadden aangemeld, verwelkomt en wenst trainer Arie van der Padt veel succes toe.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten