Alle doelpunten PGS Vogel op video|PGS/Vogel pakt drie belangrijke punten tegen Schipluiden

Na de afgelaste wedstrijd vorige week begon de tweede seizoenshelft dit weekend dat echt voor PGS. Voor de wedstrijd werd duidelijk dat belangrijke speler Djamel Boerstra niet kon spelen aangezien hij in de ochtend ziek bleek. Max de Bruijn mocht deze wedstrijd in de spits zijn kwaliteiten laten zien. Na een kwartier spelen was die Max de Bruijn gelijk belangrijk. In het zestienmetergebied werd hij namelijk ondersteboven gelopen, wat resulteerde in een penalty. Mario van Duinen kon deze penalty verzilveren en zo stond de 1-0 al snel op het scorebord.

Nog geen acht minuten later kon een corner van Rik van de Graaf bij de eerste paal worden doorgekopt door Bas Sant. Mario van Duinen stond weer op de goede plek om zijn tweede van de middag te maken.

Het leek een makkelijke middag te worden tot vlak voor rust Schipluiden toch nog wat terug deed. Een inschattingsfout van keeper Vlad Brytkovskyy werd door de nummer 10 van Schipluiden graag uitgepakt.

Na rust wilde PGS graag de marge weer vergroten en schoot dan ook uit de startblokken. Na nog geen twee minuten kreeg PGS nogmaals een penalty. Een handsbal van de centrale verdediger zorgde ervoor dat de bal op de stip ging. Weer ging Mario van Duinen achter de bal staan, maar dit keer kon hij de penalty niet binnenschieten.

Het bleef daardoor 2-1 en de gedachten schoten door het hoofd dat dit misschien wel eens mis kon gaan. Maar de spelers dachten hier anders over. Na een kwartier in de tweede helft weer een corner van PGS. De bal werd weggewerkt en werd opnieuw ingebracht door Danny Plugge. Max de Bruijn kon zijn voet er nog net tegenaan krijgen wat genoeg was om de doelman te verslaan.

De voorsprong was weer comfortabel en PGS speelde de wedstrijd goed uit. Door hard te blijven werken kwam PGS eigenlijk niet meer in de problemen. Het slotakkoord was voor Daryl Jodhabier die de derde penalty van de wedstrijd wist te verzilveren.

PGS doet het meer dan goed in de derde klasse. Volgende week komt nummer 1, Graaf Willem op bezoek.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten