ADO Den Haag vrouwen sluit nieuwe samenwerking met Celebrity Cruises

Celebrity Cruises en ADO Den Haag Vrouwen hebben een handtekening gezet onder een gloednieuwe samenwerking. Daarmee prijkt de cruisemaatschappij tot, in ieder geval, het eind van het seizoen op de achterkant van het wedstrijdshirt van de groengelen.Welkom aan boord, Celebrity Cruises!

Hans Venhuizen & Joey Zonneveld, Celebrity Cruises

Kees Punt, voorzitter ADO Den Haag Vrouwen: ‘’We zijn Celebrity Cruises erg dankbaar voor het vertrouwen en de steun die ze bieden. Dat Celebrity Cruises daarnaast ook gedreven is om een belangrijke bijdrage te leveren aan de maatschappelijke doelstellingen van onze mooie club, geeft aan wat zij als organisatie belangrijk vinden. Dit zorgt direct voor een warm gevoel, waardoor we de samenwerking met veel enthousiasme tegemoetzien. 

Hans Venhuizen, directeur Amca Cruises / Celebrity Cruises Nederland: ‘’Wij zijn als de Nederlandse vertegenwoordiger van Celebrity Cruises gevestigd in Den Haag. De link met ADO Den Haag Vrouwen was dus snel gemaakt. Celebrity Cruises geeft aan boord van hun cruiseschepen een ruime mogelijkheid aan ontspanning en sport, dit sluit goed aan bij het voetbal. ‘’Dit is meer dan alleen een sponsorovereenkomst, omdat Celebrity Cruises staat voor acceptatie, gelijkheid en vooruitgang. Wij zijn dus niet alleen rugsponsor maar zullen met ADO Den Haag Vrouwen samenwerken om aandacht te vragen voor onze gezamenlijke kernwaarden, het vrouwenvoetbal in Nederland meer aandacht te geven en een groter publiek te laten kennis maken met Celebrity Cruises.’’

‘’De samenwerking met ADO Den Haag Vrouwen zien wij daarom vol vertrouwen tegemoet. Wij hopen de voetbalvrouwen een steun in de rug te geven, vandaar dat we ook rugsponsor worden.’’, vervolgt Venhuizen met een knipoog. ‘’Hopelijk kunnen wij in de toekomst samen met de selectie en het management van ADO Den Haag Vrouwen nog meer voor elkaar betekenen. Vanaf ons allereerste gesprek voelen wij ons welkom in de familie van ADO Den Haag Vrouwen. Op naar een mooie samenwerking!’’, sluit de directeur van Celebrity Cruises Nederland af.Welkom aan boord, Celebrity Cruises!

Over Celebrity Cruises
De iconische ‘X’ van Celebrity Cruises is het kenmerk van een vloot van 15 bekroonde schepen die luxe cruisereizen herdefiniëren met cool, eigentijds design en accommodatie; eet-, spa- en amusementservaringen voor moderne smaken; en cultureel rijke en diverse bestemmingservaringen, allemaal aangevuld met warme, persoonlijke service. Celebrity is een pionier op het gebied van vele primeurs op zee, waaronder: het eerste gebruik van zonnepanelen op een cruiseschip; de eerste om het gebruik van plastic waterflessen te elimineren; de eerste Amerikaanse vrouwelijke kapitein van een cruiseschip; het allereerste volledig vrouwelijke brug- en officiersteam ooit; de eerste West-Afrikaanse vrouw die op de brug van een cruiseschip werkte; en een van de eerste legale huwelijken van hetzelfde geslacht op zee. Gedreven door reislust en een passie voor het openen van de wereld, reizen beroemdheden naar alle zeven continenten, het bezoeken van bijna 300 bestemmingen in meer dan 70 landen. Celebrity Cruises is een van de vijf cruisemerken die eigendom zijn van de wereldwijde cruisemaatschappij Royal Caribbean Group. (NYSE:RCL).

Over Amca Cruises
Celebrity Cruises wordt in Nederland vertegenwoordigd door Amca Cruises. Amca Cruises vertegenwoordigt in Nederland daarnaast de zusterrederij van Celebrity, Royal Caribbean International en is preferred agent voor Silversea Cruises die allen tot de Royal Caribbean Group vallen. Tot slot wordt Azamara exclusief in Nederland door Amca vertegenwoordigd. Deze rederijen hebben uiteraard verschillen, maar bieden allemaal luxe tot zeer luxe cruises in het 4-5 sterren segment. 

Kijk voor meer informatie op: www.celebritycruises.nl 

Fotografie: Hiske van der GrondenWelkom aan boord, Celebrity Cruises!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten