Aanvoerder Randell Rishendel Labordus leidt TAC’90 naar winst

Doelman Igar Markovic was de vervanger van de in de 5e minuut geblesseerde doelman Oussama Zayzaoui. Tijdens een actie voor het doel kwam hij in botsing met een tegenstander. De wedstrijd lag 6 minuten stil en werd hervat met een strafschop. Invaller-doelman Markovic maakte het eerste balcontact met de bal door deze uit het net te halen.  Strafschop werd keurig en onhoudbaar ingeschoten door aanvoerder Labordus. Het tweede balcontact voor de verslagen 2e doelman was pas in de 30e minuut van de wedstrijd en weer om de bal uit het doel te pakken.

Mohammed El Osrouti was met een counter van TAC onnavolgbaar op links. Hij rondde zijn actie subliem af met een doelpunt. De gehele wedstrijd had Boshuizen het spel volledig in handen echter een penalty en een counter bracht de stand op 0-2 . Aanvoerder Labordus stuurde zijn mannen van uit een verdedigende opstelling prima aan.

De tweede helft gaf hetzelfde beeld als in de eerste 45 minuten. Een jagend aanvallend spelend Boshuizen en een counterend TAC’90. Ondanks het speloverwicht van Boshuizen waren het de spelers van TAC’90 die met hun tactiek de mooiste kansen creëerden om de scoren te verhogen. Mede door een goed spelende doelman van Boshuizen bleef de 0-2 tot aan het einde van de wedstrijd op het scorebord staan. Opvallend was een prima leidende arbiter Stefan van Egmond.

Bij Boshuizen zat de smaakmaker Levi Marengo op de bank vanwege een lichte blessure. De twee technisch begaafde elftallen verdienen beiden een compliment door op deze zeer slechte grasmat -knollentuin – zo’n wedstrijd te spelen. Chapeau!