Aanstaande zondag 9 januari speciale uitzending: 100 jaar RKAVV

RKAVV bestaat op 10 januari honderd jaar. Een hele bijzondere mijlpaal die de club gaat vieren op zondag 9 januari. Veel jubileum festiviteiten worden vanwege corona verplaatst, maar een verjaardag kan je niet uitstellen. 

Omdat de jubileumreceptie helaas geen doorgang kan vinden, heeft RKAVV een uniek alternatief bedacht. Op zondag 9 januari om 19.00 uur zendt het een talkshow uit welke de naam ‘100 jaar RKAVV’ draagt. In deze anderhalf uur durende uitzending komen tal van gasten aan het woord, zijn er diverse historische beelden te zien en worden er een aantal vermakelijke reportages uitgezonden. Naast het bestuur, oud-trainers en diverse vrijwilligers van jong tot oud, schuiven ook sportwethouder Astrid van Eekelen en burgemeester Jules Bijl aan bij presentator Jonas Bloemen. Verder wordt ook de eerste uitgave van het speciale jubileumboek overhandigt aan ereleden Ton Gruson en An Nolet.

Het programma is gemaakt om alsnog met alle leden en betrokkenen deze speciale verjaardag van RKAVV te vieren. De uitzending wordt een écht feestje en wordt op zondag 9 januari 19.00 uur uitgezonden via deze link: https://youtu.be/GUUc1ya0hj0

De aankondiging is hier te bekijken: https://youtu.be/hsr-nd1VffU 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten