Uitzwaaidag The Amigos bij DVV Delft

Afgelopen donderdag is op het terrein van DVV Delft een uitzwaaidag georganiseerd voor The Amigos, die in de eerste week van junit.b.v. het goede doel KWF (Koningin Wilhelmina Fonds t.b.v. de Kankerbestrijding) , Alpe D’Huez gaan proberen een aantal keer te bedwingen.

In de morgen was er een fietstocht ter voorbereiding voor deze tocht, waarbij The Amigos gevormd door Nils Algera, Marvin v. Hek, Bob van Driel, Maurice Righarts, Sven Dijkshoorn en Benny van Viersen zelf en een aantal enthousiastelingen, zoals o.a. Tom Haaksma, Haico Herbert, Gregory Kollau, Jordy Jansen, Nico van Viersen, Rick den Toom, Ed Stalman, Arjan Klapwijk, ongetwijfeld vergeet ik er nog een

aantal.

De fietstocht ging naar de Maeslantkering en terug. Onderweg moesten de oudjes Gregory Kollau en Theo Jansen de groep laten gaan, maar gezamenlijk was dit een eerste ondersteuning richting Benny van Viersen, die helaas door deze vreselijke ziekte ongeneeslijk is geworden.

In de middag had organisator Chris van Noortwijk samen met oud-trainer Marco van Leest een wedstrijd ter ondersteuning georganiseerd tussen Oud Delft spelers en Delft 2 wat nog steeds fanatiek in de competitie uitkomt en waar Ben v. Viersen nog steeds probeert iedere keer deel van uit te maken.

Bij oud Delft tal van coryfeeën, beginnend op de bank met o.a. oud-trainer Peter Pothof, -leider Peter Meijer, -keepers trainer Frans Vanderheijden en in het veld o.a. Oscar Laguna Burgos, Paul Etiënne, Rene Lander, Jordy Jansen, Richard Staakman, Rob Notenboom, Tim Steenks, Mike Peters, Lesther Veerman, John v. d. Ende en bij Delft 2 o.a. Brian Bel, Ritchie en Marvin v. Hek, Patrick v. Pelt, Rick den Toom en uiteraard Benny van Viersen zelf.

De wedstrijd die 2x 30 minuten duurde werd in goede banen geleid door good-old Rinus de Waard, die her en der toch wat commentaar op de leiding kreeg, want dat waren de heren voetballers uiteraard nog niet verleerd.

De wedstrijd die het aanzien meer dan waard was en de meer dan 100 toeschouwers toch veel plezier en vreugde bracht, ondanks dat het een wedstrijd was met een treurige achtergrond eindigde in een prima 2-2 uitslag, waarbij nog wel vermeld dat Raymond Hoekman tot tweemaal toe in de laatste minuten a la Linssen bij Feyenoord de avond ervoor in de finale Confederation Cup niet het been tegen een prima voorzet aan kreeg. Raymond kon nu na afloop toch gemakkelijk een biertje drinken, wat mogelijk wat vervelender was geworden als hij wel gescoord had.

Al met al een goede generale voor The Amigos, waarbij alle mensen hun veel steun toezegden en Benny op het veld iedereen bedankte voor de enorme steun die hij, zijn vriendin Sandra en hun 2 kinderen van een ieder ondervinden.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten