SVC’08 start met o23 elftal

SVC’08 start aankomend seizoen met een o23 elftal in de A-categorie. Het o23 elftal komt in de hierarchie onder het 1e te staan en moet een tussenstap zijn voor talentvolle jeugdspelers. SVC’08 heeft Robin den Dulk (foto) aangesteld als hoofdtrainer o23. Net als afgelopen seizoen bij het 2e, zal Romano Spaans als assistent trainer fungeren.

Bij SVC’08 is de afgelopen 2 jaar al geleidelijk gewerkt aan de verjonging van het 2e elftal. Met de ontwikkeling bij de jeugd, waar alle 1e teams op minimaal hoofdklasse niveau actief zijn, en de ontwikkeling in het voetballandschap van de KNVB, is SVC’08 klaar voor de volgende stap. Er staat een talentvolle groep spelers klaar om op 7 Augustus te starten als SVC’08 o23.

Vanuit de jeugd en selectie heeft SVC’08 de afgelopen seizoenen mooie stappen gemaakt, met als resultaat dat er straks een talentvolle o23 groep staat, terwijl er ook zo’n 10 spelers in het 1e zitten die nog onder 23 jaar zijn.  

Door de ontwikkeling binnen SVC’08, gaat SVC’08 2 gaat spelen in de res. 3e klasse. Als trainer heeft SVC’08 Hans van Zaanen aangesteld.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten