ADO Den Haag Vrouwen legt verdedigster Nicole Stoop vast

Foto VV Alkmaar

Nicole Stoop maakt met ingang van volgend seizoen deel uit van de selectie van ADO Den Haag Vrouwen.  De 20-jarige verdedigster komt over van vv Alkmaar en tekent een contract voor twee seizoenen in Den Haag.

Stoop speelde in de jeugdelftallen van SV de Rijp en Telstar. Na haar overstap naar vv Alkmaar debuteerde Nicole in december 2018 in de Eredivisie en wist zich te ontwikkelen tot een vaste waarde binnen het elftal. VIn het bijzijn van haar ouders tekende Nicole vorige week haar contract in het Cars Jeans Stadion. Stoop kijkt uit naar haar nieuwe uitdaging in Den Haag. ‘Ik ben superblij dat ik volgend seizoen voor deze mooie club mag spelen. Ik heb er heel veel zin in en kan niet wachten om te beginnen.’

. Technisch directeur Annabel Toorenberg is blij met Stoops keuze voor ADO Den Haag Vrouwen. ‘Nicole’s inzet en mentaliteit passen bij onze club. Ik verwacht dat Nicole zich kan ontwikkelen tot een belangrijke speelster voor ADO Den Haag Vrouwen’

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten