Tim Jehee nieuwe trainer onder 17 bij DSO

De huidige Hoofd Opleidingen  van de Zoetermeerse voetbalvereniging DSO,  Etienne Kleinis is zeer verheugd met het aantrekken van de ervaren jeugdtrainer Tim Jehee.

De 40-jarige  jeugdtrainer heeft een grote dosis ervaring als trainer op diverse niveaus. Hij trainde onder anderen met veel succes de jeugd op 2e divisie niveau landelijk van Quick Boys van 2015 tot 2019, tevens de jeugd van ARC, Voorschoten’97 en Wilhelmus. De nieuwe jeugdtrainer  heeft verder ook ervaring als Hoofd Opleiding ,hetgeen hem zeer veelzijdig maakt.                                     

 Apart detail is dat Tim Jehee zijn trainerscarrière in 2010 is begonnen bij de club waar hij nu weer deel gaat uitmaken van de technische staf van de grote jeugdafdeling van DSO.                                                                                                 

Tim Jehee is in het bezit van het diploma trainer-coach 3 en 2. “Ik heb enorm veel zin om het onder 17 team te gaan trainen met het streven  om de spelers naar een hoger niveau te brengen, maar vooral ook om het voetbalplezier zeker niet uit het oog te verliezen “, aldus een gedreven Tim Jehee.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten