Vince Kester en Jair Kluivert stappen over naar RKDEO

RKDEO begroet in haar selectie van het nieuwe seizoen weer 2 nieuwe spelers. Vince Kester komt over van FC Dordrecht O18 en Jair Kluivert maakt de overstap vanaf dorpsgenoot SV Nootdorp.

Voor doelman Vince Kester (17 jaar) is het een terugkeer, want hij was de afgelopen twee seizoenen actief voor de jeugdopleiding van FC Dordrecht, maar speelde daarvoor al 10 seizoenen in de RKDEO-jeugd. Kester is blij terug te keren op de plek waar het voor hem allemaal begon. “RKDEO heeft een hele leuke en jonge gretige spelersgroep, dat spreekt mij aan en ik hoop in het aankomende seizoen speelminuten te kunnen gaan maken in de 2e klasse of misschien zelfs de 1e klasse”, is de toelichting die Vince geeft op zijn terugkeer bij RKDEO.

Jair Kluivert is 19 jaar en was in het afgelopen seizoen als buitenspeler actief in het Onder 23 team van SV Nootdorp. Kluivert speelde daarvoor ook bij SVLY en SEV. “Ik kan zowel op links als rechts uit de voeten. Ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en heb een goed gesprek gehad met RKDEO-trainer Wesley Epskamp. Dat heeft mij enorm enthousiast gemaakt om de overstap te maken. Ik kan bij RKDEO de ondersteuning krijgen om mij door te ontwikkelen en daar wil ik voor gaan”.

De technische staf van RKDEO is uiteraard blij met de komst van Vince Kester en Jair Kluivert en wensen hen beiden veel plezier en succes in het aankomende seizoen en daar sluit de TC zich bij aan!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten