Bhodi Streekstra en Philip Kooper maken overstap naar VV Wilhelmus.

Zowel Bhodi Streekstra als Philip Kooper komen volgend seizoen over van Forum Sport om aan te sluiten bij de selectie van VV Wilhelmus. Beide worden in de regio gezien als een van de grotere talenten van hun lichting.

Streekstra (19) speelt momenteel nog bij Forum Sport in onder O23 competitie. Hij komt daarin uit in de 1ste divisie. Volgend seizoen wordt voor hem de eerste stap naar het seniorenvoetbal. Streekstra is volgens Wilhelmus trainer Van Steekelenburg een talentvolle middenvelder die het liefst op de controlerende rol op het middenveld speelt. Als je hem moet omschrijven zijn de kwaliteiten die als eerste naar voren komen zijn loopvermogen, uitmuntende overzicht en verfijnde traptechniek.

Streekstra: “Ik heb voor Wilhelmus gekozen, omdat het allereerst een prachtige club in de Haagse regio is, die een traject in gaat waar ik graag onderdeel van wil uitmaken. Ik heb eerder met Dex van der Veer (assistent red.) bij de O19-1 van DHC mogen werken en dat is mij toen ook goed bevallen.”

Kooper (20) is momenteel de tweede keeper bij Forum Sport. Na meerdere jaren bij Haaglandia en DHC gekeept te hebben is hij nu vijf jaar actief bij Forum Sport. Hij staat bekend als een uitstekende keeper met goede reflexen en een echte winnaarsmentaliteit. Keeperstrainer Chiel Lenz: “Ik ben blij om een extra keeper met de kwaliteiten van Kooper toe te voegen aan de selectie. Hij is erg gemotiveerd en ik kijk uit naar een mooie samenwerking”.

Kooper zelf is ook blij met de stap: “Ik wil mij graag verder ontwikkelen als keeper en kijk er naar uit om de selectie van Wilhelmus te versterken. Ik hoop komend seizoen mooie stappen te maken in mijn ontwikkeling en tegelijkertijd VV Wilhelmus op weg te helpen richting de 1e klasse”.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten