Gert-Jan Heerema keert terug op het oude nest.

S.V. Loosduinen begroet voor het komende seizoen Gert-Jan Heerema. Gert-Jan komt over van Die Haghe waar hij speelde in de selectie. De 23-jarige Heerema begon op zijn vijfde met voetballen bij S.V. Loosduinen toen hij rond zijn 19e de overstap maakte naar Die Haghe.


Gert-Jan is dus geen onbekende voor de club en kijkt uit naar zijn terugkeer. “De gesprekken met trainers waren positief en ik ken veel jongens uit de selectie waarmee ik nog in de jeugd heb gevoetbald. Ik heb al veel zin in het komende seizoen”. Gert-Jan maakte op 18-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van Loosduinen uit bij MVV’27 onder toenmalige trainer Richard Douw.

Trainer Roy de Geus over Gert-Jan: “Gert-Jan is een fysiek sterke verdediger die zich bij Die Haghe verder heeft ontwikkeld. Met zijn verleden bij S.V. Loosduinen en zijn jonge leeftijd past hij goed in de groep en kijken wij uit naar de samenwerking”.

S.V. Loosduinen wenst Gert-Jan heel veel succes en plezier bij de club!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten