Mo El Amraoui (MHD Keepersschool) nieuwe keeperstrainer boven- en middenbouw sv DSOVanaf volgend seizoen is Keeperstrainer Mo El Amraoui, tevens eigenaar van MHD Keepersschool ,de nieuwe keeperstrainer voor de keepers van de boven- en middenbouw (JO13 t/m O19) van sv DSO te Zoetermeer.

Mo; “Mijn naam is Mo El Amraoui, 40 jaar en woonachtig in Zoetermeer. Ik ben al een aantal jaar Keeperstrainer van diverse leeftijdsgroepen en klassen bij zowel jongens als meisjes, heren en dames. Hierin heb ik mij de afgelopen 5 jaar gespecialiseerd door opleiding, cursussen, workshops en praktijkervaring op te doen bij andere clubs. Dit is inmiddels uitgegroeid naar een eigen (zzp) onderneming: MHD Keepersschool.

Mijn doel is om de keepers en keepsters (en de keeperstrainers) een professionele en vertrouwde omgeving te bieden, waar zij zich kunnen voorbereiden / verbeteren om dit in de wedstrijden te etaleren. Ik train met veel variaties en natuurlijk staat het plezier voorop. Persoonlijk vind ik openheid en heldere communicatie erg belangrijk, zodat we positieve punten met elkaar kunnen delen, maar ook direct de verbeterpunten van elkaar kunnen zien en horen.”

Etienne Kleinis, is bijzonder verheugd met de overeenkomst die hij heeft kunnen afronden met Mo El Amraoui (MHD Keepersschool).  


“Wij wensen Mo veel plezier en succes toe bij SV DSO en kijken uit naar de samenwerking in het nieuwe seizoen 2022/2023”, aldus een enthousiaste Hoofdopleidingen Etienne Kleinis.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten