Audio| Laakkwartier pakt in spektakel drie punten tegen COAL. Interview van Sportsignaal met Karam Boukhari

Spektakel bij Laakkwartier – Coal 3-1

Was de eerste helft van de strijd een gezapig partijtje waarin beide teams eenmaal scoorde. Voor Laakkwartier zette Christiaan Offerman de Rood-Zwarten in de 12e minuut met een fraaie actie op een 1-0 voorsprong. Tot de gelijkmaker in de 40e minuut hadden de Rood-Zwarten zeker de 1-0 voorsprong kunnen opvoeren.   Vijf minuten voor rust was het Djamel Broerstra die vanuit een vrije trap vanaf 10 meter buiten het 16 metergebied de bal als een raket tegen het net achter doelman Alessandro Veugelers schoot en zo de Rotterdammers langszij bracht. Een juiste stand voor de twee hardwerkende ploegen, die qua voetbal matig speelden. Veel balverlies en te veel lange ballen waarmee de voorwaartsen weinig mee konden. Het moest vooral komen van individuele acties van sommige spelers.  De laatste linie met Rafik Ibrahim en Eduard Groos in het centrum hadden hun handen vol aan hun tegenstanders. Vlak voor de thee liet Alessandro Veugelers zijn klasse zien door tweemaal achtereen bij de eerste paal, korte hoek, inzetten onschadelijk te maken. Ruststand 1-1.

Promotie/degradatiewedstrijden

Na de thee barstte de strijd los. Een hardwerkend Laakkwartier werd bij regelmaat met de rug tegen de muur gezet. Juist bij deze spelmomenten was Laakkwartier gevaarlijk met de counters. Ook de individuele acties en prima passes van Karam Boukhari, die als zovele wedstrijden, zich ontpopte als goudhaantje van de Rood Zwarten. Hij is een speler die extra impuls geeft aan zijn elftal. Vandaag had hij tweemaal succes met zijn kap en draai bewegingen in de massa om vervolgens toe te slaan met een onhoudbare inzet.  In de 55e en 80e minuut werd hij de gevierde man met twee doorslaggevende doelpunten. Met nog 2 wedstrijden te spelen – thuis tegen Wippolder en uit Koninklijk HVV bestaat er nog volledig kans om de promotie/degradatie wedstrijden te ontlopen. Twee wedstrijden waarin de Rood Zwarten voor eigen behoud moeten spelen en ook bepalend kunnen zijn wie het kampioensvaandel kan gaan hijsen. Succes

Coos Hübscher

Na afloop van het duel sprak verslaggever Freek Verelzen met uitblinker en doelpuntenmaker Karam Boukhari