PGS/Vogel wint voor tweede keer dit seizoen van Maasdijk

Op het zonovergoten sportpark Ockenburg trad PGS aan tegen Maasdijk. Deze tegenstander was PGS al eerder de baas en dus was er vertrouwen op een goede afloop. PGS heeft nog steeds te maken met veel blessureleed en het eerste kwartier leek het erop dat het een makkelijke dag voor Maasdijk ging worden. Al binnen het kwartier was het raak voor Maasdijk. Een vrije trap aan de zijkant van het veld kon makkelijk worden binnen gekopt bij de eerste paal. PGS was slap en eigenlijk overal te laat. Het doelpunt was het teken voor PGS om wat agressiever te gaan spelen, waardoor er meer duels werden gewonnen werden. Dit zorgde ervoor dat PGS wat beter in de wedstrijd kwam. Uiteindelijk resulteerde dit dan ook in de 34e minuut in de 1-1 door een zondagsschot van Jeffrey Helders. Met deze stand werd dan ook de rust behaald.

In de rust moest PGS noodgedwongen weer twee keer wisselen, nadat in de eerste helft ook al een keer moest worden gewisseld door een blessure. Er moest in de tweede helft dus voor elkaar gevochten worden in een geïmproviseerde opstelling. Beide ploegen kwamen niet tot grote kansen en het leek er lang op dat de wedstrijd een gelijkspel zou gaan worden. Totdat PGS in de 78e minuut er toch nog een aanval wist uit te persen. Een combinatie tussen Rami Abdelrazak en Hamza Loukili kon bekwaam af worden gerond door eerstgenoemde. Wat volgde waren twintig lange minuten, aangezien de scheidsrechter acht minuten blessuretijd gaf. Uiteindelijk kon PGS de wedstrijd over de streep trekken en bleven de drie verdiende punten op sportpark Ockenburgh.