Oliveo wint kraker tegen Celeritas en is bijna kampioen

Oliveo heeft de kraker tegen Celeritas in de zaterdag 4e klasse E zaterdagmiddag 14 mei met 3-0 gewonnen. Het kampioenschap kan de ploeg uit Pijnacker nu bijna niet meer ontgaan.

Meer dan 1.000 toeschouwers zagen Niels Bentvelzen na een kwartier voetballen de score openen voor de thuisploeg: 1-0. Het half uur daarna tot de rust was Celeritas sterker. Met goed voetbal zette de Rijswijkse equipe Oliveo vast op eigen helft. Maar doelpunten vielen er niet.

Een half uur voor tijd verdubbelde Oliveo de score. Op aangeven van Bob Ruigrok maakte Noah Boer er 2-0 van. Topscorer Tim van Rheenen kreeg ook zat mogelijkheden om een doelpunt mee te pikken, maar stuitte alsmaar op de uitstekende doelman van de gasten. De alles beslissende 3-0 van Laurens Huurman viel pas in de 89e minuut.

Met nog drie wedstrijden voor Oliveo, heeft de ploeg alles in eigen hand.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto’s en video: David Dilling