ODB (zat) speelt knap gelijk tegen VCS

ODB (zat) heeft zaterdagmiddag, 14 mei, het sterke VCS op een 1-1 gelijkspel gehouden. VCS is al zeker van deelname aan nacompetitie voor promotie naar de zaterdag derde klasse. En kan de competitie dus rustig uitspelen en zich al voorzichtig voorbereiden op deze nacompetitie.

ODB (zat) kwam op een 0-1 achterstand door een ongelukkig eigen doelpunt van Kevin Boer. Toch wist de thuisploeg nog te scoren. Michael Dirksen zorgde voor een 1-1 eindstand. ODB (zat) pakt hiermee knap een punt tegen VCS.

Zoals het er nu naar uitziet, zal ODB (zat) op een teleurstellende tiende positie gaan eindigen. BMT en PGS Vogel wonnen beiden verrassend. BMT versloeg Quintus met 4-2. PGS Vogel was op eigen veld met 2-1 te sterk voor Maasdijk. De doelstelling van ODB (zat), handhaving, is wel bereikt.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto’s: Elaine Verbaan-Mulder

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten