Berkel vrouwen wint bij Blauw Geel’55

In het mooie Ede moest Berkel om 12.30 aftrappen voor de ontmoeting tegen nummer laatst Blauw Geel’55 Vr1 en dat betekende vroeg op want iets na half tien stond onze trouwe chauffeur Cor Labots paraat met zijn mooie touringcar voor weer een perfecte reis. Alles liep voorspoedig en na een perfecte warming-up en de teambespreking van trainster Sanne Dekkers was iedereen klaar en scherp voor deze belangrijke wedstrijd. 

Het werd uiteindelijk een vrij makkelijke middag voor dé trots uit Lansingerland want men had de wedstrijd vrij snel onder controle en de touwtjes strak in handen. Via de goed in vorm zijnde en lekker frivool spelende Lindy Hogedoorn stond Berkel in no-time met 0-3 voor en was de wedstrijd gespeeld. De thuisclub komt gewoon te kort in de 1e klasse A en Berkel nam wat gas terug met het oog op de belangrijke finale weken waarin de prijzen verdeeld worden en iedereen fit moet blijven en zijn. De thuisclub mocht nog wel de eer redden door één keer te scoren maar het was Lindy Hogedoorn die de eindstand besliste met haar 4e treffer van deze middag.

Een mooie overwinning dus voor speelsters en staf die zo een gezellige terugreis hadden. In de 1e klasse A blijft het zo ongekend spannend voor met name de strijd om plek 2 en deelname aan de nacompetitie. 

Komende zaterdag speelt Berkel thuis op sportpark Het Hoge Land en is mede concurrent IJZENDIJKE de tegenstander en de aftrap 14.30 uur. Kom gezellig naar ons mooie sportpark, de weersvoorspellingen zijn prima en jullie support zeer welkom.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten