Houtwijk walst over Toofan heen en komt dichterbij MSV’71

Het was eigenlijk de wedstrijd van de mooie een-tweetjes. Al vrij vroeg in de wedstrijd opende Houtwijk de score. De ploeg heeft geen scorend probleem, wel een scorebord probleem ( lees onderaan ). Rico de Haas maakte 1 – 0. Pass Rico de Haas en Sinan Ocal maakte al snel de 2 – 0. Een kwartier gespeeld, Sinan Okal geeft een mooie voor zet op Kadir Narsen en de 3–0 was een feit. Dit leek een walk over te worden echter richtte Toofan zich op.

Vlak na de 3-0, dat enkele goede voetballers in de gelederen heeft de 3-1. Een tegenvaller voor de ploeg van Richard Douw die 27 doelpunten moet goedmaken op MSV’71. Na deze 3–1 werd er vanwege de hitte een drink pauze geregeld.

Na deze drinkpauze zette Houtwijk even aan en werd na een steekpass van Kadir Narsen door Sinan Ocal 4 – 1, ook maakte Ocal de 5-1. Toofan maakte 5 – 2 en Danny Fens scoorde 6 – 2 na een pass van Dennis Heemskerk wat tevens de ruststand betekende.

Vrij kort na rust kwam Toofan nog dichte bij 6 – 3 noteerde de uitstekende KNVB – scheidsrechter Ramsay van Rijn in zijn boekje.

Na deze goal van Toofan zette Houtwijk een tandje bij. Rico de Haas maakte de zevende goal 7 – 3 met nog ruim en half uur te spelen. Kadir Narsen nam even daar na een mooie vrije trap, die voor de beste man van het veld, de keeper van Toofan niet tegen was te houden 8 – 3. Met elke andere keeper, had de stand al 14 – 3 geweest deze mooie zonnige zaterdag.

Zo als uit deze foto blijkt gaf Toofan na rust niet op, maar scoren deden zij niet meer. Het laatste woord was aan de gretige Houtwijk voorhoede die in Rico de Haas en Sinen Ocal haaer uitblinkers had. Lesley Kloor, de zoon van tweede trainer Jan, zorgde dat het score bord was uit gewerkt 9 – 3. In de 86 e minut maakte Sinan Ocal weer een goal 10 – 3. Het laatste woord was een Rico de Haas die de 11-3 en tevens eindstand op het bord zette, althans, niet op het scorebord want dat sloeg op hol na het maken van de tiende goal.

Tekst en foto`s: Peter Grootscholten