sv DSO versterkt zich met Geert Koren

Na heel zijn leven gespeeld te hebben bij Be Fair uit Waddinxveen, kiest Geert Koren voor een overstap naar sv DSO. Geert is een speler met een geweldig tactisch inzicht en een uitstekend rechterbeen. Op zeer jonge leeftijd debuteerde Geert in de hoofdmacht van Be Fair in de 2e klasse. Geert maakte daarin belangrijke goals. Uiteindelijk groeide Geert uit tot één van de steunpilaren van Be Fair.

Geert is een speler die uitstekend uit de voeten kan in de verdediging als op het middenveld. Geert is fysiek ijzersterk, technisch vaardig aan de bal en heeft een goede wedstrijdinstelling. Een speler die de speelwijze en het tactisch plan heel goed bewaakt. Geert wil zich graag verder ontwikkelen en wil dat heel graag bij sv DSO doen. De technische staf is erg blij met de komst van Geert Koren naar sv DSO.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten