Joep Roovers (RKAVV), kiest bewust voor sv DSO

Door razendsnel handelen van de trainers, kwam sv DSO in contact met Joep. Joep is een talentvolle speler die heel goed inzetbaar is op het middenveld of in de voorste linie. Joep is zowel links- als rechtsbenig en  heeft oog voor de vrije ruimte. Een zeer creatieve speler met diepgang en een fantastische pass zowel links als rechts.

Joep is basisspeler van RKAVV 1 en is 21 jaar. Jongsleden speelde hij nog in de basis, de derby tegen HBS en nam in die wedstrijd alle corners en vrije trappen. Door zijn fantastische traptechniek dwingt hij, ondanks zijn jonge leeftijd, die positie af bij RKAVV.

Joep heeft een verleden als speler bij Sparta en Alphense Boys. Op 15 jarige leeftijd debuteerde Joep in de hoofdmacht van DWO waarna hij op 18 jarige leeftijd werd opgepikt door RKAVV. Daar ontwikkelde Joep zich verder om nu de overstap te maken naar sv DSO.

De technische staf is enorm verheugd dat Joep de keuze heeft gemaakt voor sv DSO.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten