In memoriam George Kraay

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat George Kraay op vrijdag 6 mei 2022 is overleden. George is 44 jaar geworden.

George Kraay heeft, zowel op veld als in de zaal, vele prijzen gewonnen. Als zaalvoetballer heeft hij zijn mooiste dagen gekend. Tussen 2001 en 2006 is George als aanvoerder ieder jaar gepromoveerd met zijn zaalvoetbalteam naar uiteindelijk de eredivisie. In 2007 en 2008 heeft George Kraay deel uitgemaakt van de selectie(zie foto) van FC Rijswijk op het hoogste niveau van Nederland. Tussen 2014 en 2016 heeft hij dit voormalig topteam geprobeerd bij elkaar te brengen door een eigen club op te richten in het zaalvoetbal onder de naam FC O.N.S. en later onder de noemer Arentsburg. 

George was een zaalvoetballiefhebber in hart en nieren. Daarnaast was hij als persoon oprecht, betrokken en zeer gewaardeerd. Hij heeft altijd klaar gestaan voor een ieder. Zolang iedereen tevreden was, dan was George ook tevreden. Het motto die George met zich mee droeg was; Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

George is actief geweest op het veld bij Oranjeplein, GSC ESDO, RVC/Rijswijk en Haaglandia. 

In de zaal zij dit Bombers, FC Snoekie, GSC ESDO, RVC/Rijswijk, Haaglandia, FC Rijswijk, Hoekpolder, ZVV Den Haag, FC O.N.S. en Arentsburg.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten