januari 26, 2022

Vacature voor Assistent Scheidsrechter / Grensrechter voor Jong Scheveningen

SVV Scheveningen zoekt Assistent Scheidsrechter / Grensrechter voor Jong Scheveningen
Wij zoeken per direct een enthousiaste vaste grensrechter (assistent scheidsrechter) voor het talentvolle 2e elftal/Jong Scheveningen. Deze positie komt vrij vanuit het vanwege werkomstandigheden noodzakelijke stoppen van de vorige vrijwilliger.

Als grensrechter ben je als vrijwilliger beschikbaar bij zowel de uit- als de thuiswedstrijden. Daarnaast kan deze functie eventueel bij oefenwedstrijden van Scheveningen 1 of talententeam o23 (combinatie van spelers uit Jong Scheveningen en diverse jeugdteams) worden vervuld.

Naast de specifieke taken als assistent-scheidsrechter maak je vast deel uit van de begeleidingsgroep van het tweede elftal, die verder bestaat uit een gediplomeerde en ervaren trainer en fysiotherapeut, een teammanager/elftalbegeleider en een materiaalman. De tijdbesteding is in principe 2-4 uur per week op zaterdag, maar doordeweekse betrokkenheid als algemeen lid van de begeleiding is vanzelfsprekend ook mogelijk en welkom.

Het team komt uit op het hoogste niveau voor 2e elftallen en is talentvol te noemen, in de voorbereiding werden ruime overwinningen behaald tegen diverse 1e elftallen van regioclubs en sterke o21-teams.

Gevraagd profiel:
– Als assistent-scheidsrechter beschik je natuurlijk over gedegen spelregelkennis
– Je hebt normen en waarden en sportiviteit hoog in het vaandel staan.
– Je hebt vanzelfsprekend een redelijke tot goede algemene fysieke conditie
– Je hebt een representatieve houding en een professionele uitstraling
– Tot slot is het een vereiste dat je goed kunt samenwerken, met name met de scheidsrechter.

Heb je interesse?
Wil je meer informatie of vind je het sowieso leuk om de rol van assistent-scheidsrechter bij ons talentvolle 2e team, waarmee je ook deel gaat uitmaken van de begeleiding van de (jeugdige) selectie, te gaan vervullen neem dan contact op met Rick van den Berg (06-23605490).

Tevens kun je gebruik maken van de volgende onderdelen:

  • Kledingpakket
  • Gratis toegang tot wedstrijden van Scheveningen 1 in de Jack’s League (Tweede Divisie)
Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten