Denny Blanc nieuwe keeperstrainer GDA

Denny Blanc is met ingang van seizoen 2021-2022 de nieuwe keeperstrainer van de GDA selectie.

Blanc is 33 jaar, is werkzaam bij de politie en heeft een zoon en een dochter van twee en acht jaar. Hij begon zijn voetbalcarrière op 4-jarige leeftijd bij RAS en is zijn eerste club tot aan zijn 23e trouw gebleven.

Denny heeft tot zijn 16e bij RAS gevoetbald en daarna trok het keepersvak hem. Op zijn 17e maakte hij meteen als doelman zijn debuut in de hoofdmacht van RAS en in de seizoenen daarna promoveerde hij met RAS van de vierde naar de tweede klasse. Doordat Denny Blanc opviel om zijn keeperskwaliteiten verleidde Forum Sport hem om richting Voorburg te komen, en heeft hij daar onder de lat van het eerste elftal gestaan.

Ook maakte Denny Blanc een jaar deel uit van de selectie van het militair elftal. In de twee opvolgende seizoenen speelde Denny Blanc weer voor zijn eerste liefde RAS maar te drukke werkzaamheden als Marinier en bij de Politie noopte hem om twee jaar te stoppen. Daarna heeft Blanc nog een jaar bij onze overburen sv Loosduinen gekeept.

Bij GDA gaat Denny Blanc zijn eerste stappen als keeperstrainer op het veld zetten, “zelf vind ik het fijn om met 3 jonge keepers, waarvan er één keeper zelfs nog in de jeugd speelt, aan de slag te gaan. Ik begreep van de hoofdtrainer Ronald Paats dat er zelfs nog een doelman voor de selectie welkom is dus zou ik in principe met vier keepers aan de slag kunnen gaan. Ik hoop dat ik met mijn bijdrage naar de keepers toe een goede duit in het zakje kan doen om een promotie af te dwingen”.

GDA wenst Denny Blanc veel succes in het behalen van zijn doelstellingen als keeperstrainer bij GDA.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten