Berkel vrouwen speelt gelijk tegen Ter Leede 2

Op voorhand wederom een belangrijke wedstrijd voor de Berkel vrouwen in de strijd om de bovenste plaatsen in de 1e klasse A. Iets na 11.30 uur de aftrap in Sassenheim en het was de thuisclub die al vrij snel het initiatief probeerde te nemen nadat eerst Berkel fel uit de startblokken ging. Kansjes over en weer en van beide kanten ook een beetje aftasten in de hoop zo te kunnen profiteren van misschien wel een foutje in welke linie dan ook. 23e minuut wedstrijd kwam de thuisclub op een  1-0 voorsprong en dat was in deze fase zeker niet onverdiend want Berkel kon niet het voetbal laten zien wat men gewend is van dé trots uit Lansingerland. Ter Leede kon echter niet doordrukken en naarmate de eerste helft vorderde kwam Berkel beter in het spel en creëerde ook kansen maar een treffer viel er niet meer voor rust.

Na de thee een iets sterker Berkel dat natuurlijk op jacht ging naar de gelijkmaker en daar uiteindelijk ook in slaagde na een kleine 20 minuten. Het was in de 66e minuut Anouk Angkotta die een corner mocht nemen en deze zeer gevaarlijk richting het doel van de thuisclub slingerde en daar was het de net ingevallen Anouk Bernoster die de 1-1 in het doel werkte. Zeker verdiend en nu probeerde Berkel door te drukken in de hoop er nog een overwinning uit te slepen, iets waar de thuisclub ook op hoopte maar beide keepsters hielden in het verdere verloop geen treffer toe en zo bleef het dus na 90 minuten 1-1.

Kostbaar puntverlies maar er zijn nog meer wedstrijden en alles ligt open in de top van de 1e klasse A. 

Komende zaterdag reist het team af naar Ede, is de aftrap aldaar 12.30 uur en zorgt Cor Labots weer voor de perfecte heen en terugreis. 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten