Vitesse Delft versterkt zich met Sander Koeleman

Sander Koeleman komt volgend seizoen weer terug bij Vitesse Delft, de club waar hij eerder 2 seizoenen speelde.

Koeleman maakte liefst tien seizoenen deel uit van de selectie van FC ’s-Gravenzande, waar hij meer dan 250 wedstrijden in de hoofdmacht speelde. Bij ’s-Gravenzande promoveerde hij 2 maal naar de hoofdklasse, won de KNVB districtsbeker en de Sir Winston Cup in het Haaglanden Voetbal Toernooi.

In het seizoen 2010 -2011 was Koeleman al actief voor Vitesse Delft in de Hoofdklasse A, waarin hij in 18 van de 26 wedstrijden uitkwam en 3 doelpunten maakte. Het seizoen 2011 – 2012 speelde Vitesse Delft in de 1e klasse B, Koeleman speelde alle 26 wedstrijden waarin hij 6 maal tot scoren kwam.

Na de eerdere versterkingen Rick Burgering (Quick), en doelman Daniel Kumic (‘s-Gravenzande), is de komst van Koeleman een welkome aanvulling voor de selectie van hoofdtrainer Ronald Hes en assistent-trainer Chris Treling.

Het bestuur en de Technische staf van Vitesse Delft zijn zeer blij met het aantrekken van Sander Koeleman.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten