FC ‘s-Gravenzande wint van Jodan Boys en staat vijfde

FC “s-Gravenzande speelde dinsdagavond de thuiswedstrijd tegen Jodan Boys. Via Twan van Meerten in de tiende minuut kwam de thuisploeg op een verdiende voorsprong. Deze had voor rust nog moeten worden uitgebreid maar het lukte niet. De rust werd een 1-0 voorsprong bereikt.

Na rust kwam Jodan Boys veel beter uit de kleedkamer. Het zette de thuisploeg vast en nadat in de 51e minuut een aanval van Jodan Boys in de ogen van de scheidsrechter onreglementair werd gestopt, kregen de gasten een penalty. Deze werd feilloos benut door Kevin de Vries.

Hierna was en bleef Jodan Boys de bovenliggende partij. Het kreeg een flink aantal kansen maar benutte er geen. De oude voetbalwet, als je het zelf niet afmaakt….trad in de 2e minuut van de blessure tijd in werking. In deze blessuretijd was het Frank Broos die de winnende voor de thuisploeg scoorde en zijn ploeg op de vijfde plaats op de ranglijst schoot..