Wippolder selectie blijf nagenoeg in tact

De technische staf van sv Wippolder is erg content dat het grootste gedeelte van de selectie spelers ook komend seizoen te zien is op sportpark Pauwmolen. Ook de dit jaar aangesloten spelers hebben inmiddels aangegeven het erg naar hun zin te hebben en te willen blijven.In navolging op het eerdere bericht tot verlengen van de stafleden geeft het aanblijven van deze grote groep aan dat de club op de goede weg is en dat er verder gebouwd kan worden aan de selectie.

Een groot aantal sterkhouders zal dus de goede resultaten van dit seizoen een vervolg willen geven in de nieuwe voetbal jaargang. Een enkeling is nog twijfel of daar wordt nog een gesprek mee gevoerd.
Achter de schermen wordt er verder hard gewerkt om de selectie verder vorm te geven en aan te vullen waar nodig. Inmiddels is duidelijk dat een zestal jeugdspelers de overstap zal maken richting selectie en daarnaast zullen enkele oud eerste elftal spelers zich opnieuw beschikbaar stellen voor de selectie.


Versterkingen
Tevens wordt er nog gesproken met enkele versterkingen van buitenaf om op een aantal posities extra kwaliteit erbij te krijgen. De komende periode zal duidelijk worden welke spelers de selectie compleet zullen maken. 

Verder zal de komende weken de focus daarnaast liggen op de spannende titelstrijd in de tweede klasse zondag. Wippolder hijgt in de nek van koploper HVV en hoopt naast een periode titel nog een gooi te kunnen doen naar het kampioenschap.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten