Keeper Donny Jansen (WIK) volgend seizoen bij Houtwijk onder de lat

Sv Houtwijk kan voor het seizoen 2022-2023 29 jarige keeper Donny Jansen binnen de selectie verwelkomen.

Naast het aanblijven van huidige eerste doelman Jeffrey Bosman komt dus ook Donny Jansen over van zondag 3e klasser Wik. Donny was lange tijd verbonden aan Wik buiten een uitstapje naar de toen nog zondag 1e klasser Laakkwartier.

Richard Douw:
In navolging van het aanblijven van Jeffrey Bosman en het aantrekken van Larry Haaksma als keeperstrainer zijn we blij Donny te verwelkomen bij onze selectie. De focus ligt op dit moment op de promotie naar de 3e klasse maar desondanks heeft Donny al aangegeven om voor de ambities van Sv Houtwijk te kiezen en komend seizoen ons keepersgilde te versterken. Ik ben blij met de ervaring welke Donny meebrengt en kijk uit naar een positieve samenwerking.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten