Berkel vrouwen winnen. Net als de andere topploegen

In de 1e klasse A de ontmoeting tussen Berkel en Hercules waarbij de opdracht voor het thuisteam simpel was namelijk winnen om zo ook de druk bij de andere topploegen te houden. Een mooie ambiance op sportpark Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs want het zonnetje scheen ,er stond weinig wind en dé trots uit Lansingerland had er zin in deze middag. 

Het speelde leuk combinatievoetbal waarbij het menig kans creëerde en was ook met corners en vrije trappen een ware plaaggeest voor de tegenstander. Hercules kwam niet echt in het plaatje voor, probeerde het wel diverse keren maar Berkel had de organisatie prima op orde en ook Bianca Troost had maar één missie, haar doel schoon houden en slaagde daarin met vlag en wimpel. 

Een doelpuntrijke wedstrijd werd het uiteindelijk want er werden maar liefst 3 doelpunten van de thuisclub afgekeurd dus had de score hoger kunnen uitvallen. Via Alyssa Daal kwam Berkel verdiend op voorsprong en voor rust was het de prima spelende Evy Westerbroek die Berkel  op een comfortabele 2-0 zette en zo met de rest van het team relaxed kon genieten van de verdiende thee en limonade. 

Vlak na rust was het Lindy Hogedoorn die de 3-0 noteerde waardoor de wedstrijd dus echt wel gespeeld leek want zoals gezegd probeerde hercules het wel maar hoefde Berkel daar niet echt zenuwachtig van te worden. Via Donna de Vos werd het zelfs 4-0 en dat bleek tevens de eindstand.

Een prima overwinning dus voor speelsters en staf waardoor het lekker spannend blijft in de 1e klasse A en er nog van alles mogelijk is. Komende zaterdag spelen de kanjers uit in Sassenheim tegen Ter Leede II en is de aftrap aldaar 11.30 uur. 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten