Blauw-Zwart zoekt enthousiaste jeugdtrainers

Blauw-Zwart uit Wassenaar is een gezellige en familiaire club waar voetballen met plezier door jong en oud plaats heeft. Van de kabouters tot aan walking football, met jongensteam, meisjesteams of gemengd. In onze jeugdafdeling spelen de selectieteams gemiddeld op hoofdklasse niveau. Blauw-Zwart is een groeiende vereniging waarbij steeds meer aandacht komt voor de ontwikkeling van het individu. In ons technisch beleid wordt daarom ingezet op innovatie en ruimte voor ontwikkeling van de voetballer maar ook voor het kader.

Voor het seizoen 2022-2023 zoeken wij meerdere trainers voor selectieteams in onderbouw, middenbouw en bovenbouw.

Wat vragen wij van een trainer?

* Kunnen meedenken en handelen naar het technisch jeugdbeleidsplan de Blauw-Zwarte draad’. Je hebt een duidelijke visie op het trainen, coachen en begeleiden van een jeugdteam waarbij individuele aandacht key is.

* Communicatief vaardig.

* Het aanwezig zijn op trainingsdagen en wedstrijddagen.

* Aantoonbare ervaring als trainer/coach van jeugdteams. Het hebben van trainerscertificaten en/of diploma’s is een pre, geen must.

* Open staan voor samenwerking met andere jeugdteams binnen de jeugdopleiding van Blauw-Zwart.

Blauw-Zwart biedt jou:

* Goede trainingsfaciliteiten en voetbalmaterialen.

* Een kledingpakket bestaande uit clubkleding.

* Een financiële vergoeding die marktconform is.

* Eventuele KNVB opleidingen kunnen gevolgd worden.

* Mogelijkheid tot doorgroeien.

* Veel ruimte voor individuele ontwikkeling als trainer/coach.

Lijkt het jou leuk om mee te groeien met de ambities van Blauw-Zwart en denk je hieraan een bijdrage te kunnen leveren die jou goed past? Stuur dan een sollicitatie inclusief een voetbal-CV naar Remco Roman (Hoofd Opleiding): hoofdopleiding@blauwzwart.nl.

Wij komen graag met jou in gesprek!

Deel dit artikel met anderen:

HSV VUC zoekt trainer voor het 2e elftal

Laatste berichten