Haags kwartiertje HVV nekt ROAC

HVV heeft de volgende ronde van de beker bereikt door op de Diepput ROAC met 2-1 te verslaan na een 0-1 ruststand.

Onder een lekker zonnetje maakten beide ploegen zich op voor de laatste bekerwedstrijd in de eerste ronde. HVV begon prima aan de wedstrijd en kreeg een paar kansjes. Tegenstander ROAC kwam na een stroef begin steeds beter in de wedstrijd en verscheen steeds regelmatiger voor het HVV doel.

Na 34 minuten was het raak voor de gasten, Uit een vlotte aanval lag de 0-1 tegen de touwen en moest HVV in de achtervolging.

Tot aan de rust was het niet goed genoeg wat HVV op de mat legde en was er werk aan de winkel voor trainer Andre Wetzel.

Na rust een nog feller HVV. Onder aanvoering van Phil Altimari werd de druk opgevoerd en stond ROAC bij tijd en wijlen met de rug tegen de muur. De 1-1 hing in de lucht maar viel pas in de 73e minuut toen Walter Vrijmoed scherp was en een lastige bal afrondde.

De blijdschap was enorm bij de kroonleeuwen die het keiharde werken beloond zagen.

De ploeg ging op jacht naar meer en de beloning kwam er. Goed doorzetten van Altimari op links leverde een kans op voor Diederik Janssen en deze frommelde de bal in het doel. 2-1, einde wedstrijd en HVV door naar de volgende ronde.

ROAC was speciaal voor de deze wedstrijd met de taxi naar HVV gekomen en bouwden ondanks de nederlaag mee aan het feestje na afloopt. HVV lijkt klaar voor de competitie.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten