Naaldwijk komt weer op stoom maar speelt wel gelijk tegen Loosduinen

Na het jammerlijke verlies van vorige week moest Naaldwijk het weer opnemen tegen een degradatiekandidaat. In het voormalige stukje Westland was Loosduinen de gastheer van de witkielen. Naaldwijk liet direct zien dat het voor de winst kwam maar in de beginfase was de doelman van Loosduinen een sta in de weg met een tweetal uitstekende reddingen. Naaldwijk bleef aandringen en het was wachten op 0 – 1 maar zoals zo vaak scoort de ander dan. Zo ook nu, bij een zeldzame aanval van Loosduinen werd de bal voorgegeven en dat leek vrij ongevaarlijk omdat geen aanvaller van de thuisploeg voor het doel stond. Toch kwamen de Loosduiners op voorsprong want via het been Demian Kok hobbelde de bal het Naaldwijkse doel in.

Daar waar Naaldwijk anders altijd terneer geslagen is bleef het nu wel overeind. Het bleef aandringen maar de verdediging van Loosduinen was hecht en anders was daar altijd die doelman weer. Vlak voor rust hield de andere doelman, Jeffrey Wubben, Naaldwijk in de race vlak voor rust toen een vrije trap van Loosduinen uit het doel werkte. Het was jammer dat het vele balbezit in de eerste helft niet had omgezet in een doelpunt.

In de tweede helft lukte dat wel. Het duurde wel 20 minuten voordat Naaldwijk de muur van Loosduinen had geslecht. Via een hoekschop van Dennis van Dijk kopte Demian Kok de 1 – 1 binnen en maakte hij zijn ongelukkige fout goed. De ban voor Naaldwijk leek gebroken zeker toen drie klokrondjes later Tim Zwinkels een puike voorzet gaf op Danny Niël die vervolgens de bal in het Loosduinse doel kopte, 1 – 2. Loosduinen leek geknakt maar wissels gaven de thuisploeg nieuw impulsen en Naaldwijk leek te berusten in de voorsprong zeker nadat Danny Niël zijn schot van dichtbij gestopt zag worden door de doelman van Loosduinen en daar waar Tim Zwinkels klaar stond om de bal binnen te koppen werd bal nipt voor hem weggekopt door Demian Kok.

Naaldwijk had de winst binnen handbereik en het was spijtig dat Naaldwijk zich liet verrassen bij een aanval van de thuisploeg. Jeffrey Wubben werd nu gepasseerd, 2 – 2, terwijl Wubben al twee keer eerder goed had ingegrepen. Even leek Naaldwijk toch nog de driepunten mee te nemen na een schot van de ingevallen Sven Heijs, maar weer was daar die doelman van Loosduinen. Helaas werd het weer gelijk tegen Loosduinen maar nu was Naaldwijk wel in veel betere doen dan in de heenwedstrijd en als ook als je terugkijkt op de vorige wedstrijden.

Redactie en foto: VV Naaldwijk