ODB (zat) stelt teleur tegen Wanica Star

Eerder dit seizoen, op zaterdag 6 november 2021, bleef ODB (zat) eenvoudig de baas over Wanica Star: 0-3. Zaterdag 23 april 2022 was dat heel anders. ODB (zat) verspeelde op eigen veld tot tweemaal toe een voorsprong: 2-2.

ODB (zat) begon sterk. Binnen vier minuten was het al raak via Jaouad Bouyaouzan: 1-0. Vlak na rust kwam Wanica Star op gelijke hoogte, waar het bij rust al minimaal 3 of 4-0 voor ODB (zat) had moeten staan: 1-1. Toch herpakte ODB (zat) zich weer en kwam het via een doelpunt van Jordi Mulder weer op voorsprong: 2-1. De thuisploeg kon deze voorsprong helaas weer niet vasthouden, waardoor de eindstand werd bepaald op 2-2.

Een teleurstellend resultaat voor de ploeg van hoofdtrainer Patrick Demmers. ODB (zat) staat na 19 duels op een 8e plek en speelt eigenlijk nergens meer om. Volgende week zaterdag, 30 april, speelt ODB (zat) de lastige uitwedstrijd tegen PGS Vogel.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto’s: Elaine Verbaan-Mulder

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten