Doelman Petter van Pruijssen (23) naar Forum Sport

De selectie van Forum Sport wordt het volgend seizoen uitgebreid met de komst van doelman Petter van Pruijssen.

Petter is 23 jaar en al sinds zijn 4e jaar lid van RKAVV. Is 2 jaar speler geweest van Excelsior (E2 en D2) en daarna teruggekeerd naar het vertrouwde RKAVV. Hij heeft alle jeugd selectie teams doorlopen en behoort nu alweer 5 jaar tot de senioren selectie van RKAVV onder leiding van Maurizio Cecucci en heeft 4 wedstrijden in het 1e gespeeld. Petter is een echte clubman in hart en nieren en behoort tot de bij RKAVV roemruchte familie van Pruijssen. Het was dus best wel een moeilijke beslissing voor Petter om van club te veranderen.

Petter zegt er het volgende over:

“De keuze om naar Forum Sport te gaan was moeilijk maar motiveert me enorm om zo goed mogelijk mijn best te doen bij Forum Sport en zoveel mogelijk te bereiken. Voor de club en ook voor mezelf. Ik kijk mega uit naar deze nieuwe uitdaging met de spelersgroep en de staf die mij heel positief hebben verrast. Ik hoop dat we met z’n allen zoveel mogelijk doelen kunnen bereiken”.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten