augustus 16, 2022

HVV Laakkwartier stapt over naar de zaterdag

Meer dan 100 jaar speelde het vlaggenschip van HVV Laakkwartier op de zondag haar wedstrijden. Hier gaat verandering in komen. Met ingang van het seizoen 2022/2023 zal het vlaggenschip de wedstrijden op de zaterdag gaan spelen. 

Tijdens de informatieavond op donderdag 9 september j.l. hebben we hier met de leden uitvoerig over gesproken en alle argumenten en consequenties die gepaard gaan met een besluit benoemd. Tevens is er een inventarisatie geweest bij de huidige selectie.  Het bestuur heeft afgelopen week alle argumenten en mogelijke gevolgen zorgvuldig afgewogen met het bovengenoemde besluit als uitvloeisel. 

De afgelopen jaren is het zondagvoetbal in district West 2 verder uitgehold. Steeds meer clubs stapten over naar de zaterdag competitie. Een maatschappelijke tendens welke niet is te stoppen. De komende periode zal dan ook door het bestuur worden gebruikt om de overgang en de daarmee samenhangende uitdagingen in goede banen te leiden.

Wij menen als bestuur hiermee de juiste beleidsmatige keuze te hebben gemaakt om onze mooie vereniging toekomstbestendig te houden.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten