Jos van der Helm (Blauw Zwart): Mijn selectie verdient een compliment voor de wijze waarop ze in de coronaperiode zijn blijven trainen

Jos, hoe gaat het met je?
Met ons gaat het gelukkig helemaal goed, hopelijk met jullie ook

Hoe was jullie vakantie?
Wij zijn in juli met het gezin 2 weken op Kos geweest, even lekker er tussenuit, genoten van het weer het lekkere eten en de drankjes

Hoe fijn is het om weer voor een wedstrijd te trainen?
Het is natuurlijk weer fijn om ergens voor te trainen dat merk je aan alles het is natuurlijk een groot verschil dan met trainen in groepjes van vier. Maar ik moet toch wel een groot compliment naar de spelersgroep maken want in de corona tijd waren er altijd wel 36 spelers aanwezig.

Zijn er nog consequenties geweest binnen de selectie van Blauw Zwart na de coronastops van de afgelopen seizoenen?
Het is voor iedereen binnen Blauw Zwart vervelend geweest dat er 2 jaar achtereen geen competitie is uitgespeeld maar het heeft geen gevolgen voor de selectie gehad
We hebben zelfs weer 9 spelers vanuit de jeugd over gekregen. De club viert dit seizoen het 100 jarig bestaan en hopelijk kunnen later de activiteiten die gepland stonden alsnog allemaal doorgaan.

Ben je tevreden over de voorbereiding en de eerste twee bekerwedstrijden?
De voorbereiding verloopt wisselend wat ook te maken heeft blessures en jongens die toch nog met vakantie zijn gegaan omdat het weer kon.
Over de resultaten in de eerste twee bekerwedstrijden kunnen we tevreden zijn over het vertoonde spel iets minder.

Blauw Zwart wordt niet gezien als een favoriet, vind je dat terecht?
Dat wij niet gezien worden als favoriet vind ik logisch zeker op basis van de laatste seizoenen, ik hoop dat deze competitie in zijn geheel gespeeld kan worden zonder ernstige blessures en dat iedereen gezond blijft.

Hoe sterk is de poule waarin jullie zitten?
Hoe sterk onze poule is zal moeten blijken wat ik wel jammer vind is dat DSVP en DWO niet in deze poule uitkomen en bijvoorbeeld FC Oudewater wel.

Wie zijn voor jou de favorieten in jullie poule?
Ik denk persoonlijk dat er 3 clubs gaan meedoen om de titel en dat zijn Aarlanderveen, TAVV, VVSB.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten