Geoffrey van Loenen (WIK): Of de vrouwen van mijn spelers blij zijn met de herstart van het voetbal betwijfel ik

Geoffrey van Loenen hier nog als trainer van Laakkwartier

Geoffrey,
hoe is het met je?
Alles gaat goed met mij. Gelukkig kunnen we weer de wei in 😃

Heb je een goede vakantie gehad?
Jawel, het was wel een korte vakantie in eigen land. Mijn vrouw moest geopereerd worden aan haar heup en mijn zoon Dani moest begin augustus alweer trainen bij Ado.

Hoe bevalt het om weer aan het trainen te zijn voor echte wedstrijden?
Dat bevalt uitstekend. Alhoewel we niet zijn gestopt met trainen tijdens de zomerstop was het toch weer even omschakelen. We zitten inmiddels weer helemaal in het ritme.

Hoe staat de selectie van WIK ervoor?
De selectie van WIK staat er in mijn ogen prima voor. Het is een goede samenstelling van jong en oud waarvan de meeste jongens een WIK verleden hebben.
En de jongens die nieuw zijn passen perfect bij de club

Twee jaar achter elkaar geen competitie uitgespeeld. In hoeverre heeft het de moraal aangetast binnen de selectie en wat heeft het voor gevolgen gehad voor de selectie?
Voorop staat dat de gezondheid van iedereen het belangrijkste is. Ik denk dat de moraal binnen de club en de selectie nog steeds hetzelfde is.
Of de vrouwen thuis er ook zo over denken betwijfel ik, die gasten worden thuis nu wel gemist in het huishouden, de vrouwen hebben daar 1,5 jaar goed gebruik van gemaakt.

Hoe tevreden ben je met de voorbereiding en de eerste bekerrondes?
Op dit moment ben ik redelijk tevreden, elke week wil je met de sterkste 11 spelen. Doordat je een lange tijd geen wedstrijden hebt gespeeld en nu in een korte tijd best veel krijg je blessures. Ook zijn er nog wat jongens met vakantie. Over het geheel ben ik dik tevreden.

Hoe kijkt WIK naar de ontwikkelingen in het zondagvoetbal. Is er interne discussie?
Op dit moment hou ik me er persoonlijk niet mee bezig. Of er intern over gepraat wordt, tja daar hoef je geen Einstein voor te zijn. Ik weet wel zeker dat erover gepraat wordt.
We weten allemaal dat je als club inkomsten nodig hebt en dat haal je niet uit Verweggistan wedstrijden maar uit derby’s.

Hoe sterk is de poule waarin jullie zitten?
Het is een poule waarvan ik denk dat iedere ploeg van elkaar zou kunnen winnen. Uiteindelijk denk ik dat er een groep van 5 a 6 ploegen overblijven die afstand gaan nemen van de rest van de ploegen.

Wie zijn er volgens jou de kanshebbers?
Ja dat is lastig te zeggen, ik zelf denk dat dat zijn: ODB – SEP- SVH-Voorschoten 97 – WIK
Maar laten we eerst maar eens een jaar uit voetballen 🙂 zonder Corona maatregelen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten