FC Skillz haalt Jersylee Riley (DWO) binnen

FC Skillz haalt voor het komende seizoen de getalenteerde Jersylee Riley binnen. Riley is op dit moment de aanvoerder bij de Zoetermeerse hoofdmacht en neemt na 5 seizoenen afscheid om een stap te maken naar de Haagse debutant.

Riley, 26 jaar, is van origine een goalgetter. Een fysiek sterke speler die dodelijk kan zijn in de afronding met zowel zijn hoofd en voeten. Een speler die weet waar de bal valt en altijd op de juiste plek staat. Sinds een aantal seizoenen wisselt hij deze positie af met een stek op het middenveld.

Vanaf het middenveld is Jersylee in staat om een elftal te dirigeren. Hij kan degene zijn die het tempo van een wedstrijd kan versnellen maar ook kan vertragen indien nodig.  Met zijn ruimtelijk inzicht, duelkracht, mooie traptechniek en vooral multifunctionaliteit, acht FC Skillz hem dan ook als een grote meerwaarde.
Riley heeft in de jeugd van ADO Den Haag en NAC gespeeld om vervolgens uit te zijn gekomen voor regioclubs zoals SV Scheveningen, DSO en Nootdorp (beiden 1e klasse zaterdag).

Jersylee Riley: “Na 5 jaar voor DWO te hebben gespeeld, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging om mijzelf verder te ontwikkelen als speler. De ambities die FC Skillz heeft, sluiten goed aan op hetgeen wat ik voor mezelf wil als speler en dat is ontwikkelen. De gesprekken met het bestuur en de hooftrainer gaven mij een goed gevoel en ik ben blij dat ik deze stap kan maken.”

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten