Regio cups Jeugd van start

De aangekondigde versoepelingen van vrijdagavond betekenen dat de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers op zaterdag 5 juni wordt gestart! We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen.

En dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven! De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Het programma is inmiddels beschikbaar op de kanalen van Voetbal.nl. 

Alleen jeugdteams

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar), wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams. 

Voor alle vragen of wat er wel en niet kan en mag heeft de KNVB een “Veel gestelde vragen” lijst gemaakt waarop de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden staan.

Veel gestelde vragen en antwoorden

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten