RKDEO stelt Devin Krul aan als trainer van haar nieuwe O23 selectie

RKDEO gaat in het nieuwe seizoen starten met een O23 team, uitkomend in de A-categorie. Dit team zal, net als de selectieteams van RKDEO 1 en RKDEO 2, uit gaan komen in het zaterdagvoetbal. In de afgelopen periode zijn er gesprekken geweest met diverse kandidaten voor de functie van trainer van dit nieuwe selectieteam.

Bestuur en TC zijn verheugd te kunnen mededelen dat overeenstemming is bereikt met Devin Krul, oud-speler en jeugdtrainer van de vereniging, om als trainer van het nieuwe O23 team aan de slag te gaan. Devin Krul is nog jong (23) maar zijn aanstelling past in het plaatje dat RKDEO graag zelf opgeleide trainers met talent kansen wil bieden om zich verder te ontwikkelen. Krul had in het verleden de selectiegroepen van JO13 en JO15 onder zijn hoede en beschikt over een UEFA-C diploma. Zijn ambitie is om z.s.m. ook het UEFA-B diploma te behalen. Als actief voetballer speelde Devin in alle jeugdselecties van RKDEO en daarna drie seizoenen in de seniorenselectie, waaronder een respectabel aantal wedstrijden in RKDEO 1. De afgelopen twee seizoenen was hij actief in een vriendenteam bij buurman SV Nootdorp. Nu krijgt het trainerschap dus weer alle ruimte en zal hij in nauwe samenwerking met hoofdtrainer Wesley Epskamp en assistent trainer Richard Lodder aan de slag gaan om de spelers van het nieuwe O23 klaar te stomen voor het instromen in de hoofdmacht van de vereniging.

Bestuur, TC en technische staf senioren wensen Devin Krul veel succes en plezier met deze mooie uitdaging!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten