Sportsignaal met Scheveningen – Quick Boys, Forum Sport – Voorschoten ’97 en BOL – Die Haghe op zaterdag en Quick – UNA, RKAVV – Alphense Boys en Sarto – VUC op zondag

Sportsignaal is komend weekend van 9 en 10 april weer flink aanwezig op de voetbalvelden. Maarliefst 6 wedstrijden zullen live worden gevolgd en wat voor wedstrijden.

Zo zijn we aanwezig bij de kraker in de tweede divisie tussen Scheveningen en Quick Boys. Ook zijn we live getuige van de wedstrijd tussen Forum Sport en Voorschoten ’97 waar de groen gele formatie uit Voorschoten de 2e periode kan pakken. De ploeg is dan wel afhankelijk van Honselersdijk en Die Haghe dus moet er eerst zelf gewonnen worden.

Als laatste wedstrijd op de zaterdag zijn wij bij BOL tegen Die Haghe. Die Haghe heeft zich onder Wim de Jong in rap tempo omhoog gespeeld en maakt nu zelfs kans op de tweede periode. De ploeg van de Jong moet dan zelf haar laatste twee wedstrijden voor deze periode winnen (uit bij BOL en 12 april thuis tegen VELO) en in deze wedstrijden twee doelpunten meer maken dan Voorschoten komende zaterdag doet.

Op zondag zijn we aanwezig bij Quick tegen UNA. Deze wedstrijd is de eerste wedstrijd voor de derde periode daar waar Quick nog vol in de race is voor de tweede periode. De goede vorm vasthouden van afgelopen week is daarbij van belang.

De tweede wedstrijd waar we aanwezig zijn is die tussen RKAVV en Alphense Boys. Altijd mooie wedstrijden waarin veel gebeurt. We zijn benieuwd of RKAVV qua verliespunten de ploeg uit Alphen weet te achterhalen.

De laatste wedstrijd op zondag is die tussen Sarto en VUC. De Pinguïns staan er niet goed voor maar hebben hoop dat onder Wim van Laar de spirit en sfeer weer terugkeert in de selectie. Een goed resultaat is het beste medicijn zei Wim van Laar al toen hij trainer was in de jeugd van ADO. En zo is het ook.

Sportsignaal is het sportprogramma dat op Den Haag FM en Midvliet wordt uitgezonden. Zaterdag zijn we er van 14.00 uur tot 18.00 uur, op zondag van 14.00 – 17.00 uur. U luistert toch ook?

Nabeschouwing
ADO Den Haag – Helmond Sport (KKD)
 
Live wedstrijden
Voetbal: Scheveningen – Quick Boys (2e Divisie)
Voetbal: Forum Sport – Voorschoten ’97 (1e Klasse A)
Voetbal: BOL – Die Hage ( 1e Klasse A. 2 keer per helft flitsen)
 
Nabeschouwing
Zaalvoetbal: Feyenoord Futsal – ZVV Den Haag (Erediviesie Vr, vrij)
Zaalvoetbal: ZVV Den Haag – Tigers Roermond (Eredivisie M, gedradatiegroep, vrij)
Nabeschouwing voetbal / Uitslagen en standen
Voetbal: Scheveningen – Quick Boys (2e Divisie)
Voetbal: Forum Sport – Voorschoten ’97 (1e Klasse A)
 
Presentatie: Vyron Verkijk
Techniek: Marcel Breeuwsma
Regie: Marcel en Vyron
 
Live wedstrijden
Voetbal: Quick – UNA (3e Divisie)
Voetbal: RKAVV – Alphense Boys (Hoofdklasse A)
Voetbal: Sarto – VUC (1e Klasse B. 2 x per helft flitsen)
 
Nabeschouwing
Handbal: WHC Hercules – The Dome Houten (Eredivisie , za)
Handbal: KRAS/Volendam 2 – Hellas (Eredivisie, za)
Handbal: EHC – Tachos (Eredivisie, za)
Nabeschouwing voetbal / Uitslagen en standen
Voetbal: Quick – UNA (3e Divisie)
Voetbal: RKAVV – Alphense Boys (Hoofdklasse A)
Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten