David Kappel volgende versterking voor Scheveningen


David Kappel maakt na de zomer de overstap naar Scheveningen. Deze 24-jarige multifunctionele aanvaller komt over van stadsgenoot HBS. Eerder speelde hij voor Leonidas en Spartaan.

Kappel is bezig aan zijn derde seizoen bij HBS, een belangrijke kracht in het team van trainer Bas Steffens en met 7 doelpunten en 5 assists topscorer en betrokken bij een groot deel van de productie.

Hij heeft het dan ook goed naar zijn zin, maar heeft toch aangegeven dat hij volgend seizoen graag op een nog hoger niveau de concurrentie wil aangaan om te zien waar zijn plafond ligt. In het verleden maakte voormalig (en toekomstig) ploeggenoot Gautam Kalpoe met dezelfde ambitie dezelfde overstap en hij is inmiddels enkele seizoenen een gewaardeerde en vaak spelende kracht op Houtrust.

Scheveningen is dan ook blij met de komst van Kappel, die naast een gezonde ambitie en prima achtergrond ook de potentie bezit om de concurrentie aan te gaan en extra scorend en voorbereidend vermogen aan de selectie kan toevoegen.

Foto’s Remco van Oosterom

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten